MINDFUL MOVEMENT ciklus vođenih plesnih radionica, jednom mjesečno

Vođena plesna radionica: MINDFUL MOVEMENT
Dodjite otpustiti svoj stress, tugu, bol, ili previše energije i povezati se sa čudesnim izvorom života u sebi, inspiracijom i napunite se novom energijom koju vi najviše priželjkujete.
“Jako volim ples, i u plesu nalazim slobodu, inspiraciju i čaroliju u svakodnevnom životu. Želim sa vama podijeliti ovu moju ljubav, ali istovremeno i moćnu tehniku za povezivanje sa sobom, izbacivanje negoativnih emocija, stresa, depresije, tuge. Ali i manifestaciju onog što želimo.

Ovaj program će se ponavljati svake druge subote u mjesecu. Prijavite se danas, da ostvarite popust ili još povoljnije uzmite paket od 4 dolaska.”

VRIJEME RADIONICE U OŽUJKU: SUBOTA, 14.03.2020.,11:00 – 13:00 H
MJESTO: APOLONCENTAR ZAGREB, DERENČINOVA 1, 4. KAT
OGRANIČEN BROJ SUDIONIKA – OBAVEZNA REZERVACIJA MJESTA UPLATOM



DOJMOVI:
“Sto se tice same prve radionice, bila je odlicna, opustajuca, nadahnjujuca, oslobadajuca.
Imam dojam da su se cak i moje mioglioze koje zezaju na ledima, opustile bolje nego od masaze ???.
Za svaku preporuku osobama otvorenim za novi dozivljaj sebe kroz glazbu i pokret.
Hvala, hvala, hvala ❤️” K.B.

“Osjetila sam sebe i svoje ograničenja, kao i prilike za promicanje granica i pronalazak zaboravljenih i otkrivanje dosad neznanih dijelova sebe.
Bilo je dobro osjećati i ljepotu pokreta koji se sastoji od pokreta u nizu, a svakome sam pridala, što svjesno, što nesvjesno, neko značenje.” Anonimus

“Hvala na predivnoj radionici.
Najbolje je bilo što smo koristili razne tehnike, i solo ples i ples u paru i u grupi, s kontaktom i bez.
Na radionici sam se prisjetio kako mi je bilo prije 10 godina kada sam počeo sa 5R i shvatio sam koliko sam se promijenio od tada. Tek sad vidim koliko je ples utjecao na mene i koliko mi još uvijek nedostaje da budem osoba kakva želim biti i svjestan sam svojih blokada koje još uvijek imam u plesu i u životu.
Ova radionica mi je pomogla da se prisjetim nekih tehnika koje dugo nisam radio, a tek sad sam na radionici uvidio njihovu snagu i dublje značenje.” I.K.

Mislima i emocijama stvaramo svoju stvarnost. Kada smo nesvjesni svojih misli i emocija, nesvjesno i stvaramo život oko sebe.

Kada svjesno prakticiramo pokret, istražujemo to što jest, senzacije i osjećaje i dopuštamo da prolaze kroz nas i time primamo poruke koje nose.

Dopuštanjem da emocije prolaze kroz nas, one otvaraju novi prostor u našoj svijesti, energiju, svjetlosno tijelo, vraćamo se naše prirodno, izvorno stanje.

Tek kada smo prisutni sa onim što jest, i tome damo svoju pažnju i prisustvo, možemo stvarati ono što želimo.

RADIONICA JE ZAMIŠLJENA KAO PUNA DOBRE ENERGIJE, POVEZIVANJA JEDNIH SA DRUGIMA I IZNAD SVEGA DOBAR PROVOD UZ MICANJE NAŠEG LJUBLJENOG TIJELA!

GLAZBA NA KOJU SE PLEŠE:
African beat, funk, tribal, indie, latino, pop, rock, gospel, techno, jazz …

ŠTO ĆEMO UČITI:
– MINDFUL DAH – biti prisutni kroz dah u tijelu
– MINDFUL POKRET – biti prisutni u pokretu tijela
– PREPUŠTANJE TRANSU – povezivanje sa nesvjesnim u sebi, prepuštanje
– DOWNLOADING – prepuštati se vodstvu tijela, i primanje poruka

KAKO ĆE NAM TO KORISTITI U SVAKODNEVNOM ŽIVOTU:
– vježbanje prisutnosti u raznim situacijama, pa čak i kada su veoma teške emocije u pitanju – svijest da mi nismo naše emocije
– oslobođenje, otpuštanje starih energija, teških emocija – stvaranje osjećaja slobode i sreće
– osjećati flow – lakoću življenja i stvaranja iz te energije
– vježbanje intuicije – što nam život šapuće: intuicija je šalabahter života

TKO JE FACILITATOR?

Iva Tarle posterIva Tarle je life coach i trener, vlasnica Iva Tarle Coaching i Padmasambhava obrta.
Iva je bivša diplomatkinja koja je prije 7 godina dala otkaz i preselila na Bali, Indoneziju da otkrije svoje vrijednosti i svrhu. Ivina strast je pomagati ljudima koji se bore sa stresom i tjeskobom, da ovladaju vlastitim emocijama i usklade se s vlastitim unutrašnjim vodstvom, kako bi izgradili život koji priželjkuju na svim razinama. Iva je NLP Master, ima završene tehnike Theta i Reiki, te Mindfulness trening sa University of Leiden.
Iva strastveno voli plesati i proučava ples kao metodu samo izričaja i samoiscjeljenja unazad 5 godina. Neki od trenera i smjerova na kojima je plesala su: Ellen Watson iz Spirit Dance Soul Song, 5 ritmova Gabrielle Roth, Biodanza, ekstatični ples i kontakt improvizacija. Plesala je oko godinu dana pod vodstvom Tine Boyles Bayley, bivše balerine i plesne koreografkinje iz Narwastu Cultural Community sa Balija i također Diane Butler, plesačice, koreografkinje i predavačice sa Julliard Fakulteta.
Read my blog here
Join me on Patreon
Follow me on Instagram

CIJENA PO RADIONICI:
150 HRK -za ranije uplate (do petka 12.03.2020. )
-za članove Apolon centra Zagreb i polaznike Mindfulness tečaja
180 HRK - 13. i 14. ožujka

POVOLJAN PAKET OD 4 RADIONICE!
310 HRK -za 4 dolaska na 4 radionice

NAREDNI DATUMI ODRŽAVANJA
18.04. u 18:30 – 20:30
09.05. u 18:30 - 20:30
13. 06. u 18:30 - 20:30
REZERVIRAJ SVOJE MJESTO
Mjesto se rezervira uplatom na račun Padmasambhava, Obrt za poslovne usluge, vl. Iva Tarle, Draškovićeva 44, Zagreb IBAN HR 2423400091160543493
pošalji email sa potvrdom uplate na Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

 

 ♦